İzmir'de aile içi kavga: 1'İi ağır 2 yaralı

İzmir'de aile içi kavga: 1'İi ağır 2 yaralı

İzmir’de kayınpeder-damat kavgası: Pala ve sopalar devreye girdi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde kayınpeder ile damat arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Pala ve sopaların kullanıldığı olayda iki kişi yaralandı. Yaralılardan kayınpederin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay, dün gece saat 23.45 sıralarında Fuat Edip Baksı Mahallesi 1656 Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, Caner D. ile kayınpederi Remzi Rüştü A. arasında başlayan sözlü tartışma giderek büyüdü. Kavgaya Caner D.’nin eşinin kardeşleri de karışınca sokakta arbede çıktı.

Kavgada Caner D. ve kayınpederi Remzi Rüştü A. başlarından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgada kullanılan pala ve sopaları ele geçirdi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan Remzi Rüştü A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber merkezi

Öne Çıkanlar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.