İzmir'de Denize Doyacaksınız! İşte En İyi 5 Halk Plajı

İzmir'de Denize Doyacaksınız! İşte En İyi 5 Halk Plajı

İzmir yalnızca doğal güzellikleriyle değil, plajlarıyla da gezginleri kendine aşık ediyor. Sıcacık kumları, berrak denizi ve güneşin keyfini çıkarabileceğiniz pek çok halk plajı bulunuyor. Sizler için bu plajların mutlaka gidilmesi gerekenleri sıraladık!

İzmir, sayısız sahil beldesinde bulunan dillere destan plajlarında her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Lüks tatiller yapmak yerine az masraflı ama keyifli bir tatil yapmak isteyen tatilciler ise tercihini halk plajlarından yana kullanıyor.

İzmir’de Denize Girebileceğiniz 5 Halk Plajı

ilica.jpg

Çeşme, Ilıca Plajı

Çeşme’nin en çok bilinen plajlarından biri olan Ilıca, ılık suyu ve zemini kumla kaplı denizi ile yaz aylarının vazgeçilmez yerlerinden biri oluyor.

kocakari.jpg

Çeşme, Dalyan, Kocakarı Plajı

Tertemiz suyu ve kumsalı ile aileler ve gençler tarafından oldukça tercih edilen bir plaj olan Kocakarı plajı, şemsiyesini sandalyesini alıp yola çıkan pek çok tatilcinin uğrak yeri.

seferihisar.jpg

Seferihisar, Akkum Plajı

Küçük bir koyu andıran Akkum Plajı, tertemiz ve serin denizi ile tatilcilerin en çok tercih ettiği plajların başında geliyor.

kalecnu.jpg

Çandarlı, Kale Önü Plajı

Tarihi Çandarlı Kalesi önünde bulunan Çandarlı Kale Önü Plajı, mavi bayraklı denizi ve plajın çevresinde bulunan işletmeleri ile zahmetsiz ve keyifli bir tatil imkânı sunuyor.

melengic.jpg

Urla, Demircili Köyü, Melengeç Plajı

Eğer soğuk suyu seviyorum diyorsanız, Demircili Köyü içerisinde bulunan bu plaj tam size göre. Soğuğu sevmeseniz de akvaryumu andıran bu muhteşem denize girmeden durmanın çok mümkün olmadığını da söylemek gerek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.