İzmir’de öğrenci indirimli fuhuş evi: Polis operasyon düzenledi!

İzmir’de öğrenci indirimli fuhuş evi: Polis operasyon düzenledi!

İzmir'in Bergama ilçesinde fuhuş yapıldığı tespit edilen bir adrese polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Gerçekleşen operasyonda fuhuşa zorlandığı belirlenen 3 yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı.

İzmir'in Bergama ilçesinde fuhuş yapıldığı tespit edilen bir adrese polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Gerçekleşen operasyonda fuhuşa teşvik ve aracılık eden bir kadın ile fuhuşa zorlandığı belirlenen 3 yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı.

1-001.jpg

ÖĞRENCİ TARİFELİ FUHUŞ EVİ

Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 3 ay süren titiz bir takibin ardından ilçede bulunan bir adreste fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Savcılıktan alınan izinle harekete geçen ekipler adrese operasyon düzenledi. Operasyonda fuhuşa teşvik ve aracılık eden D.K. adlı bir kadın ile fuhşa zorlandığı tespit edilen 3 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Evde fuhşa özgü tasarlanmış odalar ve cinsel içerikli ürünler bulunduğu ortaya çıktı. Ayrıca fuhuş evinde öğrencilere yönelik indirimli fiyat tarifelerinin yapıldığı belirlendi.

3 yabancı uyruklu mağdurun işlemleri devam ederken, şüpheli D.K. isimli kadın emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.