İzmir’de otomobil tıra çarptı: 3 yaralı
İzmir’in Torbalı ilçesinde lastiği patlayan tıra çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Kaza, İzmir-Aydın Otoyolu’nda sabah saatlerinde yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, Aydın istikametine ilerleyen Nurhak Kaş (28) yönetimindeki 81 KJ 640 plakalı tır, İzmir-Aydın Otoyolu Özbek mevkisinde lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bu sırada aynı yönde seyir halindeki Serkan Karabulut (40) idaresindeki 34 BYP 600 plakalı otomobil, kaza yapan tıra arkadan çarptı.
Otomobildeki 3 kişi yaralandı
Kazada otomobil sürücüsü Serkan Karabulut ile araçta yolcu olarak bulunan Sunay Karabulut (70) ve Nevzat Karvar (73) yaralandı.
Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.