İzmir’de şampiyonluk kursakta kaldı: Bıçaklarla birbirlerine girdiler

İzmir’de şampiyonluk kursakta kaldı: Bıçaklarla birbirlerine girdiler

Göztepe’nin kendi sahasında başkent ekibi Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla geçmesinin ardından İzmir’in sarı kırmızılı takımı bitime iki hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Maçın ardından başlayan kutlamalar ise savaş alanına döndü.

İzmir'de, Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasının ardından yapılan kutlamalarda kavga çıktı. Bir grup taraftardan kaçarak bir iş yerine sığınan gence esnaf sahip çıkınca, taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı. Polis, olaya karışan 6 kişiyi gözaltına aldı.

zmir-kavga-2.jpg

DARBEDİLEN GENCİ KORUYUNCA KAVGA ÇIKTI

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe, evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitmesi ile binlerce taraftar takımlarının bir üst lige çıkmasını kutlarken, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi'nde kavga yaşandı. Ajansların aktardığı bilgilere göre; bir grup Göztepe taraftarının kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir iş yerine sığındı. İş yeri çalışanları, içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarlara engel oldu. Aralarında sözlü tartışma yaşanan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı. Çıkan kavgaya karışan altı şüpheli polis tarafından gözaltına alınırken, İzmir ekibinin şampiyonluğu gölgede bırakıldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.