İzmir'de uygun fiyatlı alışveriş: Selway Outlet nerede? Selway Outlet'e nasıl gidilir?

İzmir'de uygun fiyatlı alışveriş: Selway Outlet nerede? Selway Outlet'e nasıl gidilir?

İzmir'de bulunan Selway Outlet, uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyenlerin durağı oluyor. Peki Selway Outlet nerede? Selway Outlet'e nasıl gidilir?

Selway Outlet, 2006 yılında İzmir'in ilk outlet alışveriş merkezi olarak hizmete başladı. Toplamda 55.000 metrekare üzerine kurulu olan alışveriş merkezi 500 araçlık açık otoparka da sahip.

Uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyenlerin tercih noktası olan Selway Outlet'e ulaşım da çok kolay.

Eşsiz bir doğanın içerisinde, muhteşem deniz manzarası ile ziyaretçilerine açık havada alışveriş keyfi sunan Selway Outlet, aynı zamanda bulunduğu lokasyon ile tüm yolların kesişim noktasında ve yolunuzun üstündedir. Kolay ulaşılabilirliği ve 360 gün indirimli alışveriş avantajı ile sadece İzmir’e değil tüm Ege Bölgesine hizmet veren Selway’de giyimden ayakkabıya, ev dekorasyondan mobilyaya, kozmetikten süpermarkete kadar her türlü ihtiyacınıza cevap bulabileceğiniz gibi, eşsiz deniz manzaralı yeme içme alanlarında günün en keyifli saatlerini yaşayabilirsiniz.

İzmir-Çeşme Otoyolunun her iki tarafına konumlanan Selway Outlet’te özel mimari tasarıma sahip iki ayrı köprü yaya geçidi ile alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

haber1-006.jpg

SELWAY OUTLET NEREDE?

Selway Outlet, İzmir'in Balçova ilçesinde bulunuyor. Alışveriş merkezi İzmir Çevre Yolu üzerinde yer alıyor.

haber2-004.jpg

SELWAY OUTLET'E NASIL GİDİLİR?

Selway Outlet'e özel aracınızla gidebileceğiniz gibi toplu ulaşımla da kolaylıkla gidebilirsiniz.

Gaziemir'den kalkan 510 numaralı otobüs, Fahrettin Altay'dan geçen 17, 671, 690, 873 numaralı otobüsler, Üçkuyular Feribot'un ordan binebileceğiniz 24, 25 numaralı otobüsler ile alışveriş merkezine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.