İzmir'deki emeklilere destek: İşte yardımın şartları

İzmir'deki emeklilere destek: İşte yardımın şartları

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, ilçede yaşayan emeklilere yönelik önemli bir destek müjdesini duyurdu.

Başkan Yetişkin, Seferihisar'ın ekonomik zorluklarla mücadele eden emekli vatandaşlarını unutmayarak, 2 bin TL destek vereceklerini açıkladı.

Belediye Başkanı, yaptığı açıklamada "Seferihisar'da kimse ekonomik krizin yükünü taşımasın diye çalışıyoruz" vurgusunu yaparak, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.

Seferihisar Belediyesi'nin bu destek projesi, özellikle emekli vatandaşların artan taleplerine etkili bir yanıt olarak görülüyor. Başvuru şartlarına göre değerlendirilecek olan destekten faydalanmak isteyen emekli vatandaşlardan, üzerinde kayıtlı bir taşınmaz ya da araç bulunmaması ve hanede geliri olan ikinci bir kişi bulunmaması isteniyor. Bu şartları sağlayan emekli vatandaşlar, Seferihisar Belediyesi Sosyal Destek Birimi’ne başvuruda bulunabilecekler.

habe1.jpg

"EMEKLİLERİMİZ YALNIZ BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ"

Başkan Yetişkin, yaptığı açıklamada, "Seferihisar'ımızın emektar emeklilerini yalnız bırakmayacağız dedik ve emekli hemşehrilerimize destek müjdesi vermeye karar verdik. Emekli maaşı 12 bin TL ve altında olan hemşehrilerimize 2 bin TL destek sağlıyoruz. Gelin Sosyal Hizmetler Birimimize başvurun, destek projemizden faydalanın. Seferihisar’da kimse ekonomik krizin yükünü taşımasın diye sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.