İzmir'in Maldivleri! 9 günlük tatil için en iyi seçenek

İzmir'in Maldivleri! 9 günlük tatil için en iyi seçenek

İzmir ile Ayvalık arasında konumlanan Bademli Köyü, turkuaz suları ve berrak deniziyle adeta bir cenneti andırıyor. Bu 9 günlük bayram tatilinde, keşfedilmeyi bekleyen bu saklı cenneti ziyaret etmek için harika bir fırsat sunuyor. İşte, detaylar...

İzmir ile Ayvalık arasında konumlanan Bademli Köyü, turkuaz suları ve berrak deniziyle adeta bir cenneti andırıyor. Bu 9 günlük bayram tatilinde, keşfedilmeyi bekleyen bu saklı cenneti ziyaret etmek için harika bir fırsat sunuyor.

foto1.jpg

BADEMLİ KÖYÜ NEREDE?

Bademli Köyü, son zamanlarda popülerlik kazanmış olsa da hala turistik yerlerin gölgesinde kalmıştır. Ancak sakin atmosferi ve keşfedilmemiş koylarıyla dikkat çekiyor. Dikili'ye sadece 20 dakika uzaklıkta bulunan bu köy, zeytin ağaçlarıyla çevrilidir ve doğal güzellikleriyle göz kamaştırıyor.

foto2.jpg

BADEMLİ KÖYÜ'NE NASIL GİDİLİR?

Bademli'ye gitmek isteyenler için özel araç kullanmak en uygun seçenektir. Otobüsle Dikili'ye ulaşmak mümkün olsa da Bademli'nin turkuaz renkli koylarında vakit geçirmek için araçla gitmek daha pratik olacaktır.

foto3.jpg

İzmir'den Bademli'ye ulaşmak isteyenler için en kısa yol Menemen, Aliağa üzerinden geçmektedir. İstanbul'dan gelecekler için Osmangazi Köprüsü'nü kullanarak veya araçlı vapur ile karşı kıyıya geçerek, ardından kara yoluyla Dikili'ye ulaşabilirsiniz. Ankara'dan gelenler için ise önerilen rota Afyonkarahisar üzerinden D300 karayoludur.

foto3.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.