İzmirliler dikkat: 3 uyarı birden geldi!

İzmirliler dikkat: 3 uyarı birden geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava raporlarına göre İzmir'de o saatlerde toz fırtınası etkili olacak. İşte İzmir 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre İzmir bölge geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bölge genelinde yer yer etkili olmak üzere toz taşınımı bekleniyor. Yarın (perşembe) sabah saatlerinde kıyı kesimlerde pus yer yer sis olayı bekleniyor. İşte İzmir 5 günlük hava durumu:

İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

İzmir'de hava sıcaklıklarında, güney kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacak, kuzey kesimlerde 2 ila 5 derece artacak. İzmir'de rüzgar ise güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) zaman zaman fırtına (60-80 km/s) şeklinde geceden itibaren aynı yönlerden orta kıyı kesimlerde hafif kuvvette esecek.

izmir-5.jpg

İZMİR'E 3 UYARI

Meteoroloji, İzmirlileri şu ifadelerle uyarı:

"Bölge genelinde akşam saatlerine kadar beklenen fırtına (60-80 km/sa) nedeniyle oluşabilecek ağaç-minare devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ve iç kesimlerde toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İlk saatlerde Ege Denizi'nde beklenen fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Toz taşınımı beklendiğinden; görüş mesafesinde, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.