İzmirliler dikkat: Ulaşımda yeni dönem!

İzmirliler dikkat: Ulaşımda yeni dönem!

İzmirliler dikkat! Ulaşımda yeni dönem başlıyor. Artık bu İzmirim Kart olmadan da ulaşımdan faydalanmak mümkün. İşte tüm detaylar:

İzmirliler otobüs, metro, vapur, tramvay, izban gibi ulaşım araçlarından İzmirim Kart'ı kullanarak yararlanabiliyor. Artık yeni düzenleme ile İzmirim Kart olmadan da toplu taşımadan faydalanabileceksiniz. İşte Dijital Kart uygulaması ve tüm detaylar:

DİJİTAL KART İLE ULAŞIM

İzmirim Kart Mobil Uygulamasından oluşturulan dijital kart; size beraberinizde fiziksel kart olmaksızın telefonunuz ile ulaşım olanağı sunuyor.

Telefonunuza indirdiğiniz İzmirim Kart uygulaması üzerinden dijital kartınızı oluşturabilir, bakiye yükleyebilir, uygulamanın QR kodu özelliğini kullanarak ve telefonunuzdaki NCF teknolojisi desteği ile ulaşımdan faydalanabilirsiniz.

DİJİTAL KART İLE HANGİ KART TİPLERİ OLUŞTURULABİLİR?

Dijital uygulama ile 5 farklı kart tipi sunulmaktadır. Kartınızı oluştururken TAM, Öğrenci, Öğretmen, 60 ve 65 Yaş kişisel kart tipinizi seçmeyin unutmayın. TC Kimlik numarasına bir tip dijital kart tanımlanabilmektedir.

İzmirim Kart’ın kişisel kart tipine ait aktarma hakkı, indirimli biniş, halk taşıt uygulaması, gittiğin kadar öde gibi uygulama hakları dijital kartta da geçerlidir.

Dijital kart uygulaması ile fiziksel kartlarınıza da bakiye yükleyebilir ve bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.

DİJİTAL KART ÜCRETLİ Mİ?

Dijital Kart oluşturma aşamasına sizden 20 TL ücret tahsil edilmekte sonrasında bakiye olarak kullanılmak üzere kartınıza aktarılmaktadır.

Kartın kullanılmaması halinde söz konusu tutar, talep üzerine kartın iptal edilmesi koşuluyla iade ediliyor.

BAKİYE YÜKLEME VE İPTAL ETME

Dijital kartınıza yapılan dolum işlemleri karta anında yansımaktadır.

Karta yapılan bakiye yükleme işlemleri; kartın kullanılmamış olması halinde iade edilir.

Karta yapılan dolum işlemine ait bakiyenin kullanılması halinde; kart iptal edilebilmekte ancak karta yüklenmiş bakiyenin iadesi mümkün olmamaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum