İzmirlilerden büyük ilgi! Tamamen ücretsiz!

İzmirlilerden büyük ilgi! Tamamen ücretsiz!

Karşıyaka Belediyesi'nin hizmete açtığı Çatı Bostanlı Stüdyo, faaliyete geçtiği günden bu yana büyük ilgi görüyor.

Karşıyaka Belediyesi'nin hizmete açtığı Çatı Bostanlı Stüdyo, faaliyete geçtiği günden bu yana büyük ilgi görüyor. Genç nesillerin sanatla buluşmasını sağlamak, fırsat eşitliği yaratmak amacıyla çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenleyen belediye, gençlere yönelik sunduğu stüdyo imkanıyla büyük bir beğeni topluyor.

haber1-006.jpg

BAŞVURU BİNİ GEÇTİ

Çatı Bostanlı Stüdyo, özellikle müzikle ilgilenen gençler arasında popülerlik kazanarak 1000'i aşkın başvuru almayı başardı. Kayıtların Nisan ayı sonuna kadar dolu olması, stüdyonun ne kadar yoğun ilgi gördüğünü gösteriyor.

Ücretsiz kayıt stüdyosundan faydalanmak isteyen müzisyenler, catibostanlistudyo.com web sitesi üzerinden başvuru formunu doldurabiliyor. Uzman ekibin ön değerlendirmesi sonucunda seçilen müzisyenlere randevu sistemiyle kayıt olanağı sağlanıyor.

ANIL PİYANCI DA ÖDÜL KAZANDI

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın liderliğinde hayata geçirilen bu proje, sanat alanında sosyal sorumluluk taşıyan bir yaklaşımı simgeliyor. Başkan Tugay, projenin başarısı dolayısıyla "Yılın Sanatta Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü"ne layık görüldü. Ayrıca, projeyi öneren rap sanatçısı Anıl Piyancı da "Yılın Sanat Köprüsü Ödülü"nü kazandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.