İzmirlilere iş fırsatı: Büyükşehir'e bağlı şirket personel alacak

İzmirlilere iş fırsatı: Büyükşehir'e bağlı şirket personel alacak

İzmir için iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı faaliyet gösteren Grand Plaza şirketi personel alımı yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı faaliyet gösteren Grand Plaza şirketinin İŞKUR üzerinden yayımladığı ilana göre, garson, kasiyer ve aşçı alımı yapılacak.

İLAN BAŞVURU TARİHLERİ

İş ilanlarına başvuru yapmayı planlayan adayların 26-28 Şubat 2024 tarihleri arasında işlemleri tamamlaması gerekiyor.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Vatandaşlara iş ilanına başvuruyu mail üzerinden yapacak. İlanlara başvurmak isteyen vatandaşların [email protected] adresine özgeçmişlerini göndermeleri isteniyor.

GARSON

Grand Plaza, garson olarak görevlendirmek üzere 1 kişi alacak. Alınacak kişinin en az bir yıl deneyimli olması gerekiyor. İşe başvuracak adayların aynı zamanda en az ilkokul mezunu, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya muaf ve İzmir'de ikamet etmesi isteniyor.

KASİYER

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Grand Plaza, kasiyer olarak çalıştırmak üzere de 1 kişi alacak. Alınacak personelin en az ilkokul mezunu olması, erkek adaylar için askerlik sorunun bulunmaması, İzmir'in merkez ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

AŞÇI

Şirket aşçı olarak görevlendirmek üzere de 3 kişi alacak. İlana başvuracak adayların mesleki yeterlilik belgesine sahip olması, askerlik sorununun bulunmaması ve İzmir merkez ilçelerinde yaşıyor olması tercih nedeni.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.