Kabine toplantısı alınan kararlar nedir? Kabine toplantısı biti mi?

Kabine toplantısı alınan kararlar nedir? Kabine toplantısı biti mi?

Kabine toplantısı alınan kararlar nedir? Kabine toplantısı biti mi? Sorularına yanıt aranıyor. Yeni dönemin ilk kabine toplantısı gerçekleştiriliyor. Kabineden çıkacak kararlar merakla beklenirken arama motorlarında Kabine toplantısı..

Kabine toplantısı alınan kararlar nedir? Kabine toplantısı biti mi? Sorularına yanıt aranıyor. Yeni dönemin ilk kabine toplantısı gerçekleştiriliyor. Kabineden çıkacak kararlar merakla beklenirken arama motorlarında Kabine toplantısı alınan kararlar nedir? Kabine toplantısı biti mi? Sorularına yanıt aranıyor. Peki kabine toplantısı bitti mi? İşte detaylar...

KABİNE TOPLANTISI KARARLARI NELER?

Ekonomi ve terörle mücadele başlıklarının masaya yatırıldığı toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Seçim sonuçlarının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. 28 Mayıs tarihi itibarıyla Türk demokrasisini dünyada referans alınan bir konuma yükselten herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Süreci suhuletle tamamladık, 17. seçim zaferini kazandık. Seçimin siyasi olarak kazananları bellidir. Ama bu seçimi tüm Türkiye kazanmıştır. 85 milyonun her bir ferdi kazanmıştır. Birliğimize, hedeflerimize kastedenler dışında seçimlerin kaybedeni yoktur. Sandıklar kapandıktan sonra eğer önümüze bakabiliyorsak bizim bileiğimizi kimse bükemez. Zor zamanlarda da desteklerini hissettiğimiz dostlara minnettarlığımızı ifade ediyorum.

"TÜRKİYE YÜZYILINI HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ"

Her seçimden sonra işimize, gücümüze, esas gündemimize geri döndük. Biz her birlikte Türkiye'yiz. Biz yurt dışındaki kardeşlerimizle birlikte 100 milyonluk büyük bir aileyiz. Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa edeceğiz.

GÖREVE BAŞLAMA TÖRENİ

Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Törenine yurt dışından katılım olması bizi gururlandırdı. Ülkemizde yerleşik büyükelçiler de törene ilgi gösterdi. Töreni mütakiben yurt dışından gelen dostlarımızda akşam yemeğinde hasbihal ettik. Gösterdikleri bu kadirşinaslıklarının unutlmayacağını bilmelerini isterim. Yurt içinden törene katılan vatandaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'nin tüm güzelliklerini o gün orada müşahede ettik.

MUHALEFETE ÇAĞRI

Muhalefetin hatalarından ders alarak özellikle vatanımızın bekası, milletimizin istikbaline dair konularda daha hassas davranmasını daha Türkiye eksenli bir yaklaşım benimsemelerini ümit ediyoruz.

"KUŞATICI BİR TAVIRLA ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Adaletten sapmayacak kuşatıcı bir tavırla çalışmayı sürdüreceğiz. Partimizi politikamızı yenilerken ruh kökümüzden asla kopmadık. Bulunduğumuz görevlerin hepsini bir bayrak yarışı olarak gördük.

Önceki dönem bakanlarımızın Covid-19 sürecindeki zorlukların aşılması ve 6 Şubat sürecindeki sergiledikleri çabaları takdire şayandır. Milletimize yaptıkları hizmetler unutulmayacaktır. Eski arkadaşlarımızın birikimi ve yeni arkadaşlarımızın heyecanı ile Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı evlatlarımıza bırakacağımız miras olacaktır.

Seçim dönemlerinde bol keseden boş vaat dağıtanlar gibi olmadık. Halkımıza verdiğimiz tüm sözlerin takipçisi olacağız. İstikrar ve güvenle Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ

Anayasa değişikliği teklifimizi Meclis'in takdirine sunacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.