Kadın kılığına girip hırsızlık yaptı: Güvenlik kamerasına yakalandı, tutuklandı

Kadın kılığına girip hırsızlık yaptı: Güvenlik kamerasına yakalandı, tutuklandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kadın kıyafetleri giyerek balkonlara tırmanıp kadın giyim eşyaları çalan Muhammet Akçal (38), güvenlik kamerasına yakalandı. Polis tarafından yakalanan Akçal, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Denizli’de ilginç bir hırsızlık vakası yaşandı. Kadın kıyafetleri giyerek balkondan balkona tırmanan bir hırsız, evlerden perde, şal ve abiye kıyafetler çaldı. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilen şüpheli Muhammet Akçal (38), polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak tutuklandı.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Aktepe ve Dokuzkavaklar mahallelerinde meydana geldi. Mahalle sakinlerinin evlerinin balkonlarından çeşitli kadın giysilerinin çalındığı ihbarları üzerine, Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

Akçal’ın, farklı evlerin balkonlarından bir perde, yedi adet şal ve çeşitli kadın abiye kıyafetlerini çaldığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhammet Akçal, “Evden hırsızlık” ve “Konut dokunulmazlığını ihlal” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Öne Çıkanlar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.