Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahiplerini unutmuyor

Kahramankazan Belediyesi ihtiyaç sahiplerini unutmuyor

Kahramankazan Belediyesi soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Belediye, öğrencilere verdiği burslar ve açtığı yurtların yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere de gıda ve giyim desteği veriyor.

‘Biz büyük bir aileyiz’ mottosu ile göreve geldiği günden bugüne beş yıldır hayata geçirdiği sosyal projeler ile Kahramankazanlıları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Serhat Oğuz soğuk kış günlerinde de ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Üniversite öğrencilere verdiği eğitim bursu ve sağladığı yurt imkanlarının yanı sıra her kış olduğu gibi ihtiyaç sahibi aileleri unutmayan Kahramankazan Belediyesi şimdide ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim desteği vermeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz: “İstiyoruz ki Kahramankazan'da hiçbir ihtiyaç sahibi ailemiz yalnız kalmasın istiyoruz” dedi.

ara.jpg

İHTİYACA GÖRE DESTEK GELİYOR

Kahramankazan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda tespit edilen ailelerin eksikleri Sosyal Destek Merkezi aracılığıyla tamamlanarak ailelere ulaştırılıyor. Ulaştırılan yardımların arasında kıyafetten kırtasiyeye, gıda yardımından yakacak yardımına kadar birçok çeşit bulunuyor.

ara2.jpg

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

'Biz Büyük Bir Aileyiz' mottosuyla hareket ettiklerini ifade eden Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz: “İstiyoruz ki Kahramankazan'da hiçbir ihtiyaç sahibi ailemiz yalnız kalmasın. Biz Kahramankazan Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Nerede kanayan bir yara varsa oranın çözümü noktasında elimizden geldiğince çalışıyoruz. Sosyal yardım noktasında da kapısını çalmadığımız elini sıkmadığımız hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz. Çalışmalarımızı hep bu yönde özveriyle sürdürüyoruz. Ekiplerimizin tespit ettiği ailelerimizin tüm ihtiyaçlarını, kurduğumuz Sosyal Destek Merkezimiz aracılığıyla temin ediyoruz. Bunun dışında kış mevsimi dolayısıyla minik yavrularımıza kışlık kıyafet yardımında bulunuyoruz. Ayrıca kömür ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi ailelerimizede yakacaklarını ulaştırıyoruz. Başta da dediğim gibi 'Biz Büyük Bir Aileyiz' her zaman ailemizin yanında olacağız” dedi.

ara3.jpg

ÖĞRENCİLERİ DE UNUTMUYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devem eden Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz üniversite öğrencilerini de unutmayarak onlara verdiği burs desteği her geçen gün artarak devam ediyor. Kahramankazan Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KAHEK) kurularak Kahramankazan’da ikamet eden üniversite öğrencilerine burs desteği verilmeye başlanmıştı. Dernek, üniversite öğrencilerinin yanında olmak ve eğitimlerine destek vermek amacıyla burs programını hayata geçirdi. Gelişmiş bir toplumun temel taşı olan eğitim, Kahramankazan Belediyesi ve KAHEK işbirliği ile daha da erişilebilir hale geldi. Burs programı, ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için maddi destek sağlayarak, geleceğin liderlerini destekleme vizyonunu yansıtıyor.

basliksiz-1.jpg

4 YILDA 2050 ÖĞRENCİ

KAHEK'in çatısı altında gerçekleşen bu burs fırsatı, bireylerin akademik ve kişisel potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Bu anlamlı girişim 4 senedir sürmekte.

Kahramankazan Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KAHEK) olarak 4 yıldır toplam 2050 ihtiyaç sahibi üniversite öğrencisine burs sağlıyoruz. Kahramankazan'ın eğitim alanında nasıl bir fark ortaya koymayı amaçladığının bir göstergesi olarak öne çıkan KAHEK, gençlerin eğitim yolculuğunda destekçi bir rol üstlenerek, sadece bireysel değil aynı zamanda toplumsal kalkınmaya da katkı sağlıyor. Kahramankazan Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KAHEK), ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine sunulan burs fırsatıyla geleceğe yatırım yaparken, eğitimde adaleti ve erişilebilirliği desteklemeyi sürdürüyor.

Kaynak:Faruk Gökyurt/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.