Kahramankazan Belediyesi takımının yanında

Kahramankazan Belediyesi takımının yanında

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan Belediyespor futbolcularını kamp yaptığı otelde ziyaret ederek genç sporculara destek mesajları verdi.

Sporun merkezi olarak anılan Kahramankazan’ın birbirinden başarılı sporcuları Kızılcahamam Patalya Otel'de eğitim kampına başladı. Spora ve sporcuya verdiği destekleri devamlı sürdüren Başkan Oğuz, antrenmanlar yaptıkları kampta destek için sporcuların yanında yer aldı. Şampiyonluk yolunda kararlılık, azim ve öz veriyle çalışmaya devam eden Kahramankazan Belediyespor futbolcularının yeni sezona büyük bir motivasyonla hazırlandığı görüldü.

kahramakazanbldspo.jpg

Sporcularla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Serhat Oğuz, ‘’Belediye başkanı olarak her türlü desteği vermekle mükellefim. Kulüp başkanımın da sporcularımızın da her zaman arkasında duracağım. Çok güzel işler yapıyorsunuz. Aldığınız galibiyetler Kahramankazan’da yankı uyandırıyor. İnsanlar takip ediyor seviyor sizi. Sizden tek isteğimiz spor yapmanız. En iyisini yapmanızı istiyorum.’’ sözlerini kaydetti.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.