Kahramankazan Belediyesi'nden anlamlı hareket: Çocuklar üşümeyecek

Kahramankazan Belediyesi'nden anlamlı hareket: Çocuklar üşümeyecek

Kahramankazan Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara mont ve bot dağıtıyor. Hayırseverlerin katkılarıyla bir araya getirilen ve belediye tarafından temin edilen kışlık eşyalar, sosyal yardım ekipleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıldı.

Kahramankazan Belediyesi, yaptığı çalışmalarla sosyal belediyecilik örneği sergilemeye devam ediyor. Özellikle öğrencilere ve çocuklara yönelik yaptığı çalışmalarla sosyal belediyecilik anlayışı ile örnek belediyecilik sergileyen Kahramankazan Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocukları mont ve bot vererek kışa hazırladı.

ara2-004.jpg

Kahramankazan Belediyesi ekipleri, 0-18 yaş arası çocuklara mont ve bot dağıtımını gerçekleştirmek üzere sahaya indi. Güler yüzleri ve samimiyetleriyle dikkat çeken Kahramankazan Belediyesi personeli, Kahramankazan'daki ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını çalarak gönül bağı kurdu.

basliksiz-1-004.jpg

HAYIRSEVERLERİNDE KATKISI VAR

Hayırseverlerin katkılarıyla bir araya getirilen, aynı zamanda belediye tarafından temin edilen kışlık eşyalar, sosyal yardım ekipleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıldı. Bu örnek çalışma ile birlikte, soğuk kış günlerinde vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde geçirmelerine katkı sağlandı.

ara-002.jpg

HER KESİME ULAŞIYORUZ

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Belediye olarak toplumun her kesimine ulaşmayı ve ihtiyaçlarını karşılamayı önemsiyoruz. Sosyal Yardım Ekiplerimiz, bu kapsamlı projede özveriyle çalışarak kışın zorlu koşullarında çocuklarımıza destek oldular. Bu hizmetlerimiz, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biridir. Toplumumuzun birlik ve beraberlik içinde daha güçlü olduğuna inanıyor, destek olan herkese teşekkür ediyorum."

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.