Kahramankazan’da öfke kontrolü eğitimi

Kahramankazan’da öfke kontrolü eğitimi

Kahramankazan Belediyesi ilçede hizmet veren eğitim kurumlarında öğrencilere destek ve gelişim sağlanması amacıyla psikolojik eğitimler veriyor.

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşeri Müdürlüğü Ekiplerince ilçede birçok faydalı çalışma gerçekleştiriliyor. İlçe genelinde Sağlık İşleri Ekipleri tarafından okullarda verilen eğitim seminerlerinin geri dönüşleri ise olumlu oluyor. Ekip görevlilerinden Psikolog Sibel Kayıhan’ın ilkokul öğrencilerine “Öfkemle nasıl baş edebilirim?” konulu verdiği seminer çocukların duygu kontrolünde yüksek fayda sağlarken öğrencilerin seminere ilgisi yoğun oldu.

ofkekontroluuu.jpg

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, öğrencilere verdiği önemi vurgulayarak ‘’Öğrencilerimiz bizim göz bebeğimiz. Yavrularımıza her türlü desteği sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz. Öfke çağımızın en büyük problemlerinden birisi. Okullarımızda ilkokul öğrencilerimize öfkeyle baş edebilmeleri adına eğitim veriliyor. Belediyemizin Psikoloğu değerli bilgilerini ve zamanını çocuklarımızla paylaştığı için teşekkür ediyorum. Yavrularımızın temel eğitimlerinin yanında psikolojik destek alarak kendilerini daha iyi geliştireceklerini düşünüyoruz. Bu kapsamda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz’’ şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.