Kahramankazan’ın yolları onarılıyor

Kahramankazan’ın yolları onarılıyor

Kahramankazan Belediyesi kırsal ve merkez mahallelerde başlattığı asfalt seferberliğine devam ediyor.

Görev yetkisi gözetmeksizin vatandaşın talepleri doğrultusunda ilçede bulunan bozuk, engebeli ve yama atılması gereken sokaklarda asfalt seferberliği başlatan Kahramankazan Belediyesi, merkez mahallelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. 28 kırsal mahalleye doğalgaz hizmeti götüren Kahramankazan Belediyesi, kazı çalışmaları sonrası oluşan çukur ve engebeleri düzelebilecek yerlere yama düzelmesi mümkün olmayan yerlere ise sıfırdan asfalt atarak kapatıyor. Merkez mahallelerde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yapımı tamamlanan ve devam eden asfalt çalışmaları hakkında bilgi verdi.

kahramankazanhaberici.jpg

Kahramankazan’ı göreve geldiği günden bugüne kadar 75 bin ton sıcak asfalt ile buluşturduğunu vurgulayan Serhat Oğuz “Bizim sorumluluğumuzda olan 16 tane sokağımız da asfalt çalışmalarına Allah’ın izni ile başladık. Kırsal mahallelerde de doğalgaz çalışması sonucu oluşan yol tahribatlarının tamirini 3 mahallemizde tamamladık ve sırada diğer mahallelerimiz var. Kamu kaynaklarını mümkün olduğunca vatandaşımıza hizmet olarak döndürmeye çalışıyoruz. Kahramankazan'ımızı seviyoruz. Hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah bir daha ki dönemde sizlere hizmet etmeyi istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yenilenebilir enerji ile ilgili Fethiye Mahallesi’nde 136 dönümlük bir arazi tahsis ettiklerini belirten Başkan Oğuz, yaptıkları GES planlamasının onaylandığını, yakın zamanda projenin detaylarını kamuoyu ile paylaşacaklarını da sözlerine ekledi.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.