Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı yapacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı yapacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı yayınladığı ilana göre KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla 20 itfaiye eri alımı yapacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin itfaiye eri alımı için açmış olduğu ilana başvurmak isteyen adaylar 22 Nisan – 26 Nisan tarihleri arasında istenilen belgeler ile birlikte sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yaptırmak üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen başvuracak.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar, KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesinin ardından 16 Nisan tarihinde belediyenin internet sayfasında ilan edilecektir.

ALIMLAR NASIL OLACAK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin itfaiye eri alımları mülakatlarında önce sözlü sınav ardından uygulamalı sınav yapılacak. Sınavların sözlü bölümünün % 40’ı, uygulamalı bölümünün %60’ı alınarak sınav puanı hesaplanacak.

İtfaiye eri alım sınavlarında başarılı sayılmak için en az 60 puan alınması gerekecek. Asıl ve yedek aday listeleri Belediyenin internet adresinden ilan edilecek ve listede yer alanlara ayrıca yazılı tebligat yapılacak.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.