Gazete İlk Sayfa
  • Resmi İlan
  • Güncel
  • Özel Haber
  • Belediyeler
  • Spor
  • Siyaset
24
00:01 ANKARA YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN
23:42 8 Öğrenciye İstismarda Bulunan Öğretmene 65 Yıl Hapis
23:00 İzmir’de kritik tarih 21 Aralık: ESHOT 3 hattın rotasını çevirdi, 11 durak hizmet dışı kaldı
22:18 Konya Kulu’da Trafik Kazası: 8 Kişi Yaralandı
22:01 İsveç'te kan donduran olay: Suikastçı 12 yaşında çıktı
22:00 İzmir’deki gece su kesintilerine geri sayım başladı: İZSU bu ilçeleri işaret etti
21:30 Manisa’da 10 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak... 20 Aralık 2025 elektrik kesintisi
21:27 Cizre’de Kontrolden Çıkan Vinç Kavşakta Dehşet Saçtı: 7 Yaralı
21:17 Manisa’da Gıda Skandalı: 4 Milyon Liralık Bozulmuş Kokoreç İmha Edildi
21:15 İzmirliler 21 Aralık’ı not alın, Konak’ta bazı yollar trafiğe kapatılacak: Gündüz yürüyüş gece uzun koşu var
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeri
  3. Yaşam
  4. Kâinat güzeli bodrumda dehşeti yaşadı

Kâinat güzeli bodrumda dehşeti yaşadı

Kainat güzeli Eva Cavalli'nin ağustos ayında Bodrum'daki bir detoks merkezinde bağırsağının yırtılmasına ilişkin gelişme yaşandı. Cavalli, yaşadığı olay sonrası merkezdeki yetkililerin cezalandırılmasını istedi.
YAYINLAMA: 26 Kasım 2023 Pazar 17:52
GÜNCELLEME: 26 Kasım 2023 Pazar 18:00
Kâinat güzeli bodrumda dehşeti yaşadı 1 17

Dünyaca ünlü 83 yaşındaki İtalyan modacı Roberto Cavalli'nin 43 yıllık eşi, 1977 Avrupa güzeli ve kainat güzeli ikincisi Eva Cavalli (63), geçtiğimiz ağustos ayında Bodrum'da felaketi yaşadı. Ünlü moda ikonu, Ağustos 2023'te Bodrum'daki tanınmış lüks detoks merkezine gitti.

Kâinat güzeli bodrumda dehşeti yaşadı 2 27

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre "Tedavi" olarak geçen uygulama esnasında kendisine herhangi bilgi verilmeyen Cavalli, işlem esnasında tek başına bırakıldı. Cavalli'ye lavman yapıldı.

Kâinat güzeli bodrumda dehşeti yaşadı 3 37

Ancak bir şeyler ters gitmişti. Fenalaşan ünlü ikon, acil butonuna defalarca bastı. Fakat yanına hiçbir yetkili gelmedi. Cavalli, yerinden zar zor kalkarak ağrılar içerisinde personelin bulunduğu masaya doğru gittiği anda yere yığıldı.

Bilinci kapanan talihsiz kadın, yüksek ateşe rağmen hastaneye zamanında götürülmedi. Bu süreçte resmen cehennemi yaşayan Cavalli'nin bağırsağının yırtıldığı ortaya çıktı.

Kâinat güzeli bodrumda dehşeti yaşadı 4 47

Yırtılmadan 35 saat sonra ameliyata alındı. Ağır bir ameliyat geçiren kainat güzeli, zar zor yürüyüp, ihtiyaçlarını bir başkasının desteği olmadan karşılayamayacak duruma geldi.

Kâinat güzeli bodrumda dehşeti yaşadı 5 57

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Lüks detoks merkezinin ihmali sonucu sağlığından olan Cavalli, avukatı Dr. Candaş Gürol aracılığıyla Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak merkezin yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olayın anlatıldığı suç duyurusu dilekçesinde, şüpheliler E. P., N. K., N. T. ve N. Ç.'nin ihmaller nedeniyle ağır kusurlu oldukları, meydana gelen yırtılmadan dolayı geçirdiği ciddi hayati tehlike neticesinde Eva Cavalli'nin ağır bir ameliyat geçirdiği anlatıldı.

Kâinat güzeli bodrumda dehşeti yaşadı 6 67

Birden fazla ameliyat planlandığı belirtilen dilekçede, Eva Cavalli'nin fiziksel ve manevi olarak çok ciddi acılar yaşadığına değinildi.

Operasyona ait raporlar, detoks merkezi giriş kayıtlarına dair delillerin yer aldığı dilekçede, şüphelilerin kaçma şüphesi, delilleri yok etme ve gizleme ihtimali olduğu gerekçesiyle tutuklanmaları talep edildi.

Kâinat güzeli bodrumda dehşeti yaşadı 7 77

Şüphelilerin, halen tedavi gören Eva Cavalli'ye hiçbir şey olmamış gibi davrandıkları anlatıldı. Suç duyurusunda, şüphelilerin 'Kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'Kasten yaralama' suçlarından cezalandırılması talep edildi. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gazete İlk Sayfa © 2012
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Aydınlatma Metni
Kişisel Verilerin Korunması
  • Ankara Haberleri
  • Keçiören Haberleri
  • Altındağ Haberleri
  • Sincan Haberleri
  • Mamak Haberleri
Haber Portalı Yazılımı
Gazete İlk Sayfa
Haberler
  • Resmi İlanlar
  • Manşetler
  • Güncel
  • Özel Haber
  • Belediyeler
  • Spor
  • Siyaset
  • Eğitim Haberleri
  • Dünya
  • Sağlık
  • Polis - Adliye
  • Yaşam
  • Kim Kimdir?
  • Ekonomi
  • Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Seçim
  • Medya
  • Haber Editörü
  • Kamu Personel Alımı
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin