‘KALDIRIM BİR AN ÖNCE YAPILMALI’

‘KALDIRIM BİR AN ÖNCE YAPILMALI’

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında bulunan kaldırımda birtakım çökmeler meydana geldi. Gazetemize konuşan vatandaşlar, yetkililerden kaldırımın bir an önce yapılmasını talep ettiler.

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Anafartalar Mahallesi Talatpaşa Bulvarı üzerinde bulunan kaldırımda birtakım çökmeler meydana geldi. Kaldırımın nasıl bu hale geldiğini bilmediğini ifade eden bir bölge sakini, “Akşama doğru burası kalabalıklaşıyor. Çukura düşmemek ve karşıdan gelen insanlarla çarpışmamak için sağa sola kaçıyoruz. Yetkililerden ricamız bir an önce bu kaldırımın yapılmasıdır” dedi.

‘SARI ŞERİTLERİN BAZI YERLERİNDE KOPMALAR VAR’

Görme engellilerin yürümesine kolaylık sağlaması için yapılan kabartmalı sarı şeridin yanında bulunan çukurun engelliler için tehlike arz ettiğini dile getiren Mehmet Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Görme engelli kardeşlerimiz için yapılan bu sarı şeritlerin bazı yerlerinde kopmalar var. Bu durumun da bir çaresine bakılmalı. Hayat onlar için zaten zor, bir de biz zorlaştırmayalım. Vatandaş olarak bizim üzerimize düşen görevler de var.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.