Kamu İhale Kurumu sözleşmeli bilişim personeli alacak

Kamu İhale Kurumu sözleşmeli bilişim personeli alacak

Kamu İhale Kurumunda istihdam edilmek üzere kurum tarafından yapılacak sınav sonuçlarına göre sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

Kamu İhale Kurumu 13 farklı pozisyon unvanı için toplamda 18 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Belirli unvanlarda 10, 5 ve 3 yıl olarak farklı tecrübe şartları aranıyor. Başvurular 13 Nisan 2023 tarihinde başlayacak ve 28 Nisan 2023 tarihi mesai bitiminde sona erecek. Tüm başvurular e-Devlet veya Kariyer Kapısı üzerinden elektronik olarak alınacak olup, şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

KPSS ŞARTI YOK

Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adayların KPSS puanının yüzde yetmişi KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayların KPSS puanı 70 olarak dikkate alınacak.

SINAVIN ŞEKLİ

Sınav sözlü sınav şeklinde 29.05.2023 ile 09.06.2023 tarihleri arasında yapılacak. Sınava girmeye hak kazanan aday sayısına göre belirlenecek olan tarihler, Kariyer Kapısı üzerinden açıklanacak. Sınavlar Kurumun Ankara/Balgat adresindeki hizmet binasında gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.