Kamuya 846 Personel Alımı! Fırsatlar Dolu İlanlar Açıklandı!

Kamuya 846 Personel Alımı! Fırsatlar Dolu İlanlar Açıklandı!

Bugün Yayımlandı! Jandarma, Üniversiteler ve Daha Fazlası! En az lise mezunu adaylar için 846 personel alımı detayları haberimizde!

Bugün Yayımlandı! Jandarma, Üniversiteler ve Daha Fazlası! En az lise mezunu adaylar için 846 personel alımı detayları haberimizde!

Kamuda istihdam edilmek isteyenler için heyecan verici bir haber var! Kamu kurumları ve kuruluşları tarafından yayımlanan ilanlarla toplamda 846 kişilik personel alımı yapılacak. İlanlar, farklı alanlarda nitelikli adayları hedefliyor ve başvuruları bekliyor.

JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI 770 ÖĞRENCİ ALIMI

Jandarma JSGA bünyesine yetiştirilmek üzere 770 kişilik kadro içerisinden Subay ve Astsubay adayı alımı gerçekleştirilecek. Başvurularda 21 yaşını bitirmemiş olmak şartı yer alacak. Bu kapsamda 550 Astsubay adayı ve 200 Subay alımı yapılacak.

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ 37 PERSONEL ALIMI

Üniversite bünyesine personel alımı için Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kadrolarda olmak üzere, 23 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Programcı, 1 Restoratör, 2 Tekniker, 2 Teknisyen, 2 Şoför, 6 Destek Personeli olmak üzere toplamda 37 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

ANKARA MÜZİK VE GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Üniversite bünyesine 20 kişilik kadro ile, 13 Temizlik Görevlisi, 3 Büro Personeli, 1 Tekniker, 1 Teknisyen ve 2 Mühendis alımı yapacak. En az Lise mezunu adaylardan başvuru alınacak olup en az 60 Puana sahip olanlar değerlendirmeye alınacaktır.

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ İŞÇİ ALIMI

İŞKUR ile yayımlanan ilan ile 2 kişilik kadro ile Temizlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Alımlar bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirilecek. Ayrıca TMY kapsamında olan adaylar başvuruda bulunabilecekler. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacak.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İŞÇİ ALIMI

Üniversite bünyesine 8 kişilik boş kadro ile 6 Eski Hükümlü/TMY ve 2 engelli olmak üzere toplam 8 sürekli işçi alımı yapılacaktır. Başvurular 6 Temizlik görevlisi, 1 Bilgisayar Teknisyeni ve 1 Birü Memuru kadrosunda gerçekleştirilecektir. Başvuru için 30 veya 35 yaşından büyük olmamak gereklidir.

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ 9 PERSONEL ALIMI

Üniversite Sözleşmeli olarak 4/B kapsamında istihdam edilmek üzere 9 kişilik boş kadro ile " 1 Teknisyen, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Temizlik Hizmetleri ve 2 Bahçe Bakım ve Temizlik Hizmetleri alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru için en az Lise mezunu olmak ve 60 KPSS Puanına sahip olmak gereklidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.