Kamyonet Faciası: Direksiyon Hâkimiyetini Kaybetti, 2 Ölü

Kamyonet Faciası: Direksiyon Hâkimiyetini Kaybetti, 2 Ölü

Bursa’nın Karacabey ilçesinde kontrolden çıkan bir kamyonetin park halindeki araçlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde kontrolden çıkan bir kamyonetin park halindeki araçlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi. Feci kaza, çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Uluabat Mahallesi’nde meydana geldi. 35 KRB 42 plakalı kamyoneti kullanan Mehmet İraz (42), direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarındaki 10 UC 145 plakalı çekici ve 10 AJS 968 plakalı römorka arkadan çarptı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle kamyonette sıkışan sürücü Mehmet İraz ile araçta yolcu olarak bulunan Muhammet Rehvani (29), olay yerinde hayatını kaybetti.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarılan cenazeler, Karacabey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Feci kaza anı, güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.