Kan donduran olay: 17 yaşındaki oğlunu keserle öldürdü
Tokat Niksar’da bu sabah saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. Bir baba tartıştığı gencecik oğlunu keserle öldürdü.
Tokat Niksar’da bu sabah saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. Bir baba tartıştığı gencecik oğlunu keserle öldürdü. Baba Nihat Akbulut gözaltına alınırken, 17 yaşındaki Berat Akbulut’un cansız bedeni morga kaldırıldı.
Tüyleri diken diken eden olay, bugün saat 10.00 sıralarında Niksar ilçesi Kırkkızlar Mahallesi Narman Sokak'ta yaşandı.
Nihat Akbulut ile oğlu Berat Akbulut arasında evde tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Nihat Akbulut, oğlunun başına keserle vurdu. Yaralanan Berat Akbulut, kanlar içinde yere yığıldı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Berat Akbulut’un yaşamını yitirdiği belirlendi.
MAHALLELİ BAĞRIŞMALARA UYANDI
Mahalle sakinlerinin baba ile oğlu arasındaki kavganın seslerini duydukları, durumu hemen polise haber verdikleri öğrenildi. Olay yerine giden polis ekipleri, korkunç manzarayla karşılaştı. 17 yaşındaki Berat Akbulut feci şekilde can vermişti. Cani baba polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak:www.gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.