Karapürçek’te kurbanlık mesaisi: Kıyasıya pazarlık 155 bin TL ile bitti

Türkiye’nin en modern kurbanlık satım ve kesim merkezi olan Karapürçek Kurbanlık Alanı’nda hareketli dakikalar yaşandı. Vatandaşlar, kurbanlığı alabilmek için dakikalarca pazarlık yaptı. Pazarlık sonucunda bir boğa 155 bin TL’ye satıldı.

Bedirhan Şahin - ÖZEL Kurban Bayramı’na sayılı günler kala pazarlardaki heyecan git gide artıyor. İnsanlar yavaş yavaş da olsa kurbanlıklarını almaya başlarken, besiciler ise bir yıldan beri gözü gibi baktıkları hayvanları satmaya çalışıyor. Bazı vatandaşlar ise pazarlardaki fiyat araştırmalarına devam ediyor.

Haftanın ilk iş gününde kurbanlık almak isteyen vatandaşlar, Karapürçek Kurban Satış Alanı’nda saatlerce gezdi. Bir çadırdaki boğayı gözüne kestiren Kadir isimli vatandaş, besici ile pazarlığa tutuştu. Hayvan yetiştiricisi Muzaffer Korkmaz boğa için 175 bin lira isterken, alıcı ise 150 bin liradan fazla vermem dedi. Dakikalarca süren sıkı pazarlık, çevredekilerin de katılımıyla 155 bin lirada son buldu. Besici Korkmaz, pazarlığın ardından “Hayırlı olsun. Çek, hayvanının fotoğrafını çek” dedi. İşte o görüntüler...

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar