KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ATÖLYE MÜDÜRLÜĞÜ 300.000 KG MUHTELİF EBATLARDA KARKAS LASTİK SATIŞI İLANI

Müdürlüğümüzce aşağıdaki tabloda belirtilen malzemeler; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.Maddesi uyarınca Açık teklif usulü ile İhale Odasında toplanacak komisyon huzurunda satışı yapılacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İHALE NO

DOSYA İÇERİĞİ

MUAMMEN BEDEL

TEMİNAT MİKTARI

İHALE TARİHİ VE SAATİ

DOKÜMAN BEDELİ

2023/2886-1

300.000 kg Muhtelif Ebatlarda Karkas Lastik Satışı

1.200.000,00 TL

36.000,00 TL

09.05.2023 -11:00

500,00 TL

1-İdarenin adresi, telefon ve fax numarası : Karayolları Atölye Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No : 8 Varlık Mah. Yenimahalle / ANKARA Tel : (0312) 303 96 00 Fax : (0312) 3847264

2-İhale konusu malın;

a) Niteliği, türü ve miktarı :

:

Yukarıdaki tabloda belirtilmiştir.

b) Teslim yeri

:

Karayolları Atölye Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No : 8 Varlık Mah. Yenimahalle / ANKARA

c) Teslim Tarihi

:

İhale sonuçlandıktan sonra teknik şartnamede yer alan hükümlere göre teslimat gerçekleşecektir.

3- İhalenin Yapılacağı Yer : Karayolları Atölye Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No : 8 Varlık Mah. Yenimahalle / ANKARA İhale Odası Zemin Kat

4-İhalenin Satış Bedelleri : Yukarıdaki tabloda belirtilmiştir.

5-Doküman bedeli ve geçici teminatın yatırılacağı adres : Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü Muhasebe Müdürlüğü Veznesine ya da Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü T.C Ziraat Bankası Kamu Kurumsal Şubesi TR330001001745108906155021 Nolu Hesaba İhalenin adı, numarası, T.C. Kimlik Numarası/Vergi Numarası ve yatırılan bedelin ne olduğu yazılarak yatırılacaktır.

6-Dokümanın görülebileceği adres : Karayolları Atölye Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No : 8 Varlık Mah. Yenimahalle / ANKARA İhale Bürosu

7- Dokümanın görülebileceği internet adresi :www.kgm.gov.tr

8-İhaleye katılabilme şartları ,gerçek ve tüzel kişiler için istenilen belgeler;

a- Gerçek kişiler için Yerleşim Belgesi (İkametgah),(nüfus müdürlüğü ya da e-devletten alınabilir.)

b- Gerçek kişiler için, nüfus cüzdanı ya da kimliğini belgeler nitelikte ehliyet pasaport vb. ihale esnasında ibraz edilecek ve belgenin fotokopisi idarece aslı görülerek imza edilip teklif zarfına konulacaktır.

c- Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi veya sirküleri,

d-Tüzel kişiler için, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile ticaret sicil gazetesi,

e- Tüzel kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri,

f- İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi veya sirküleri,

g- Geçici teminata ait alındı makbuzu veya Banka teminat mektubunu; (Geçici teminat mektubunun şekli ve içeriğinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 27. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekir.)

h- Taşınır ( 300.000 kg Muhtelif Ebatlarda Karkas Lastik) Satış Şartnamesi, (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

ı- Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin a, b, c, d, e, f, g, h, maddelerindeki esaslara göre temin edecekleri belge ile şartnameye uygun ortak girişim beyannamesini vermesi, (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilmesi zorunludur.)

i-. Doküman alındığına dair alındı belgesi

j- İhaleye katılan istekliler Ömrünü Tamamlamış Lastiklerin Kontrolü Yönetmeliğinin 10. Maddesinin ( Kaplamacıların Yükümlülükleri Başlığı) birinci paragrafında yer alan “Motorlu Araçlar ve Römorklar için Kaplanmış Havalı (Pnömatik) Lastiklerin İmalatının Onayı ile ilgili teknik düzenlemeye uymakla yükümlüdür” ibaresi gereği R-108 veya R-109 numaralı ihale tarihinde geçerli olduğu belgelendirilecek şekilde regülasyon tip onay belgesi ihale esnasında sunulacaktır.

9- İhaleye katılabilme şartı olarak istenilen bütün belgeler bir zarfa konulur. Zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı veya ticaret unvanı, tebligata esas açık adresi, telefon ve Faks numarası, teklifin hangi işe ait olduğu ve ihaleyi yapan idarenin açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır ve mühürlenerek ihale tarih ve saatine kadar, adresine İhale Komisyon Başkanlığına teslim edilir. İhale tarih ve saatinden sonra verilecek teklif zarfları veya herhangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmaz.

10-İhale bedeli üzerinden ilgili mevzuatı gereğince ödenecek her türlü vergi, ceza, %18 KDV, resim, harç ile ulaşım giderleri alıcıya aittir.

11-2886 sayılı Kanunun 38. maddesine uygun olarak düzenlenecek teklifler iadeli taahhütlü olarak posta ile gönderilebilir, posta ile yapılan müracaatlarda postada meydana gelecek gecikmeler ( İhale tarihi ve saatinden sonra gelen ihale dosyası) kabul edilmez.

12-İhale komisyonu, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.

#ilangovtr BASIN NO: 1820686