Kariyerinde 24. takımını çalıştıracak

Kariyerinde 24. takımını çalıştıracak

Premier Lig'de 12 maçtır maç kazanamayan Crystal Palace, menajer Patrick Vieira ile yollarını ayırdı.

İngiliz ekibi Crystal Palace, Fransız çalıştırıcı Patrick Vieira’dan önce takımı yöneten Roy Hodgson ile anlaştı. Palace, Hodgson’ın kariyerinde ki 24. takım olacak.

Roy Hodgson

SEZON SONUNA KADAR ÇALIŞTIRACAK

Premier Lig'de 12 maçtır kazanamayan düşme hattına yaklaşan Crystal Palace menajer değişikliğe gitti. İngilizler, ligde 6 maç galibiyet alan Patrick Vieira ile yollarını ayırdı. Fransız çalıştırıcıdan önce Crystal Palace'ta görev alan Roy Hodgson yeniden göreve geldi. 75 yaşındaki menajer sezon sonuna kadar İngiliz takımını çalıştıracak. Roy Hodgson kariyerinde 24. kez bir takım çalıştıracak. Tecrübeli antrenör, "Geri dönmem için yapılan teklif bir ayrıcalıktır, benim için anlamı büyük" diye konuştu.

Roy Hodgson kimdir

ROY HODGSON’IN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Deneyimli İngiliz çalıştırıcı, kariyerinde Halmstads, Bristol City, Örebro, Malmö, Xamax, İsviçre, İnter, Blackburn, İnter, Grasshoppers,Kopenhag, Udinese, BAE, Viking, Finlandiya, Fulham, Liverpool, West Brom, İngiltere, İngiltere U21, Melbourne City, Crystal Palace, Watford ve yeniden Crystal Palace’da görev yapacak. Tecrübeli ismin kariyerinde 4 Milli takım bulunuyor.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.