Karne hediyesi at olan öğrenci okula at üstünde geldi
Antalya'nın Serik ilçesinde 6. sınıf öğrencisi Çınar Önder, babasının karne hediyesi olarak verdiği atla okula giderek hem karnesini aldı hem de hayalini gerçekleştirdi.
Antalya'nın Serik ilçesinde 6. sınıf öğrencisi Çınar Önder, babasının karne hediyesi olarak verdiği atla okula giderek hem karnesini aldı hem de hayalini gerçekleştirdi.
Serik'e bağlı Abdurrahman Mahallesi'ndeki Abdurrahmanlar Ortaokulu'nda düzenlenen karne töreninde ilginç anlar yaşandı. 6. sınıf öğrencisi Çınar Önder, babası Sezer Önder tarafından kendisine karne hediyesi olarak verilen ata binerek okula geldi. Babasının da eşlik ettiği Çınar Önder, okul bahçesinin dışında at üstünde karnesini öğretmeninden aldı.
'BANA SÜREKLİ İSTEKTE BULUNUYORDU'
İlçedeki tek at çiftliğinin sahibi olan Sezer Önder, oğlunun çifte mutluluk yaşadığını belirterek, "Çınar'ın küçüklükten beri hayvanlara karşı bir sevgisi var. Özellikle atlara karşı ilgi duymaya başladı. Bana sürekli istekte bulunuyordu. Ben de bu eğitim öğretim döneminde karne hediyesi olarak at hediye ederek sürpriz yaptım. O da çok sevdiği atına kavuşmanın sevinciyle bugün karnesini almaya atıyla birlikte gitti. Sınıf öğretmeninden ricamız üzerine oğlum karnesini atının üzerinde alarak hem karne sevinci yaşadı hem de uzun süredir beklediği hayalini gerçekleştirdi" dedi.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.