Karşıya geçmek isteyen anne ve bebeği öldü: Yan yana toprağa verildiler

Karşıya geçmek isteyen anne ve bebeği öldü: Yan yana toprağa verildiler

Antalya'nın Alanya ilçesinde Fatma İhtiyar ile kucağındaki oğlu Anıl İhtiyar karşıya geçmek isterken yaya geçidince bir cipin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Uğrak Mahallesi D-400 kara yolunda meydana geldi. M.K. yönetimindeki 3 çocuğuyla yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma İhtiyar ve oğlu Anıl İhtiyar'a çarptı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Fatma İhtiyar'ın kaza yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Sağlık görevlilerinin Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Anıl İhtiyar da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü M.K., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KARDEŞİNİN ZİYARETİNE GİDİYORMUŞ

Fatma İhtiyar'ın, çocukları Abdullah, Emir ve Anıl ile Uğrak Mahallesi'nde oturan kardeşinin ziyaretine giderken kazanın yaşandığı belirtildi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde cipin çarptığı Fatma İhtiyar ile oğlu Anıl İhtiyar'ın cenazeleri, aileleri tarafından morgdan alınarak Cikcilli Hacı Baba Mezarlığı'na götürüldü. Anne ve oğlu öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından yan yana defnedildi. Eşini ve oğlunu kaybeden Ercan İhtiyar, cenazede gözyaşlarını tutmakta zorlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.