Kayıptı: 10 gün sonra çırılçıplak bulundu

Kayıptı: 10 gün sonra çırılçıplak bulundu

Kütahya’da 10 gündür kayıp olarak aranan S.Ç (25), kullanılmayan ve boş haldeki su pesonda çırılçıplak bulundu. S.Ç, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Evliya Çelebi Mahallesi’nde belediyeye ait eski su deposunda bir kişinin mahsur kaldığı ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri harekete geçti.

Su deposuna giden ekipler, yaklaşık 7 metre derinlikte S.Ç. isimli erkeği çıplak halde buldu. Halatla depodan çıkarılan S.Ç. ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemede hırsızlık suçundan aranma kaydı olduğu belirlenen S.Ç.’nin 10 gündür de kayıp olarak arandığı anlaşıldı.

haber1.jpg

HIRSIZLIK SUÇLAMASIYLA ARANIYORMUŞ

Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen S.Ç. hastanedeki tedavisinin ardından hakkındaki hırsızlık suçlamasına ilişkin yakalama kararı nedeniyle gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. S.Ç.'nin çıplak şekilde su deposunda bulunmasıyla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.