Kayseri'de kötü koku paniği: Evden 1 kamyon çöp çıkarıldı
Pınarbaşı ilçesinde tek başına yaşayan bir kişinin evinden yayılan kötü kokular üzerine harekete geçen ekipler, evden yaklaşık 1 kamyon dolusu çöp çıkardı. Temizlik sonrası vatandaşın kişisel bakımı da sağlandı.
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Kayaaltı Mahallesi'nde yalnız yaşayan B.Ö.’nün evinden gelen kötü kokular mahalle sakinlerini tedirgin etti. Yapılan ihbar üzerine bölgeye gelen belediye ekipleri, evde hijyenik olmayan koşullar altında biriken çöp ve atıklarla karşılaştı. Yaklaşık 1 kamyon dolusu çöp ve molozun çıkarıldığı ev detaylı şekilde temizlendi. Yetkililer, temizlik işlemlerinin ardından ev sahibi B.Ö.’nün kişisel bakım ve hijyen ihtiyaçlarını da karşılayarak destek sundu.
ŞİKAYETLER ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ
Pınarbaşı ilçesi Kayaaltı Mahallesi'nde yalnız yaşayan B.Ö.'nün müstakil evinden 'kötü koku' geldiği ihbarı sonrası belediye ekipleri harekete geçti.
Adrese giden ekipler, kilolarca çöple karşılaştı. Ekipler, yaklaşık 1 kamyon dolusu çöp ve molozun çıktığı evi temizledi. Ayrıca B.Ö.'nün kişisel bakım ihtiyaçları karşılandı.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.