Kazan kabına sığmıyor: İlçede çalışmalar devam ediyor!

Kazan kabına sığmıyor: İlçede çalışmalar devam ediyor!

31 Mart mahalli seçimlerine günler kala Kahramankazan’da çalışmalar devam ediyor. Başkan Serhat Oğuz, gelenekselleşmiş seçim çalışmaları sürerken vatandaşa hizmet etmeyi bırakmadı. İlçede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yerel seçimler yaklaşırken Kahramankazan’da vatandaşa hizmet devam ediyor. Gelenekselleşmiş seçim çalışmalarının yanında vatandaş için çalışmayı sürdüren Serhat Oğuz büyük övgü topladı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un önderliğinde yürütülen doğalgaz seferberliği, ilçenin kırsal mahallelerine ulaşmaya devam ediyor. Bugüne kadar 30’u aşkın kırsal mahalle doğalgazla buluşurken, diğer mahallelerdeki çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor.

5-001.jpg

DOĞALGAZ SEFERBERLİĞİ

Başkan Oğuz, merkez ile kırsal mahalleler arasında yaşam standartlarının eşitlenmesi gerektiğini vurgulayarak, "Herkesin doğalgaz hizmetinden faydalanması gerektiğine inanıyoruz. Köylere yönelik başlattığımız doğalgaz seferberliğiyle bugüne kadar Uçarı, İymir, Karalar, Fethiye ve Güvenç Mahalleleri gibi birçok mahalle doğalgaza kavuştu. Bu mahallelerle birlikte toplamda 30’u aşkın köy doğalgaz kullanmaya başladı" dedi.

Başkan Oğuz, köylere doğalgaz hizmetinin getirilmesinin başlangıcında bazı şüphelerin olduğunu ancak bugün geldikleri noktada pek çok köyde büyük bir memnuniyet olduğunu ifade etti. Oğuz, "Bugün bir köyde 35 hane doğalgaz yakıyorsa, bu 35 dua demektir. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın dualarıdır. Şehir merkezindeki konforun, güzelliklerin köylerimizde de yaşanması için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

2-003.jpg

TÖREN DÜZENLENDİ

İlçenin kırsal mahallelerinde doğalgaz seferberliğine Ciğir Mahallesi de katıldı. Listeye Ciğir Mahallesi'nin de eklenmesiyle birlikte doğalgaza ulaşan köy sayısının 34'e yükseldiği belirtildi.

Gerçekleşen törene Başkan Oğuz'un yanı sıra eşi Nergiz Oğuz, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ceylan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Gökdere, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Tören Kuran tilaveti ile başladı ve konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti.

3-002.jpg

KAZAN’IN ALTIN YILLARI

Başkan Oğuz törende yaptığı konuşmada ilçede yapılan hizmetlerden örnekler vererek, Kahramankazan'ın her köyüne dokunduklarını ve çeşitli projelerle köylülerin yaşam standartlarını yükselttiklerini vurguladı. Özellikle doğalgazın yaygınlaştırılması ve kırsal mahallelerin gelişimine katkı sağlanması hedeflerine değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'ye olan güvenini dile getiren Oğuz, ilçenin geleceği ve hizmetlerin devamıyla ilgili umut dolu ifadeler kullandı. Kahramankazan'ın altın yıllarının Turgut Altınok ve Serhat Oğuz döneminde yaşanacağı ifade edildi.

4-001.jpg

CİMŞİT RESTORASYONU

Kahramankazan Belediyesi Çimşit Mahallesi'nde bulunan eski ilkokulun restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye ekipleri eski köy okulunun tadilatında önemli bir ilerleme kaydetti. Tamirat ve alçı işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte köy okulunun kısa süre içinde tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor. Alan köy odası olarak da kullanılacak ve çeşitli aktiviteler için de kullanım imkanı sağlayacak.

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz, restorasyon çalışmalarının hızla ilerlediğini ve eski köy okulunun yeniden kullanıma kazandırılmasının mahalle sakinlerine önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum