Kazanlı miniklerden jest: KAAN için mektup yazdılar

Kazanlı miniklerden jest: KAAN için mektup yazdılar

Kahramankazan Belediyesi'nin Mahalle Kültür Evleri'nde eğitim alan minik kursiyerler, Milli Muharip Uçak Kaan'ın test pilotu Barbaros Demirbaş'a mektup ve resimler göndererek duygularını dile getirdi.

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mahalle Kültür Evleri’nin çocuk kursiyerleri, Milli Muharip Uçağı Kaan'ın test pilotu Barbaros Demirbaş'a mektuplar yazdı.

Demirbaş'ın Milli Muharip Uçak Kaan'ı ile yaptığı test uçuşu Kahramankazanlı minikleri de etkiledi. Milli gururumuz olan KAAN’a ve onu uçuran pilotumuza sevgilerini göstermek isteyen çocuklar, mektup ve resimler hazırladı. Mektuplarda Demirbaş'a tebrik ve teşekkür eden minikler, onu örnek aldıklarını ve gurur duyduklarını dile getirdi. Bazı çocuklar Demirbaş'ı Kahramankazan'a davet ederek yakından görmek istediklerini de belirtti.

Barbaros Demirbaş mektupları ve resimleri tek tek inceleyerek, çocuklara kendi el yazısıyla yazdığı mektuplar gönderdi ve teşekkürlerini iletti.

1-005.jpg

BAŞKAN AÇILIŞTA KONUŞTU

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin açılışında ilçe halkı ile buluştu. Etkinliğe Kahramankazanlılar yoğun ilgi gösterdi.

2-004.jpg

BİRLİK MESAJLARI

Başkan Oğuz, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda birlik mesajları vererek şu ifadeleri kullandı:

“Bölgemizin en büyük Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Atık Getirme Merkezi’mizin açılışına teveccüh göstererek bugün bizlerle olan, ellerindeki ay yıldızlı bayrağımızla meydanları dolduran çok değerli hemşehrilerim…

Bu gönülden desteğiniz ve birlikteliğimiz için her birinize yürekten teşekkür ediyorum.

Sizlerden aldığımız güç ile, Kahramankazan'ımıza daha nice dev eserler, büyük projeler kazandıracağız inşallah!

Sağ olun! Var olun! Kahramankazan için ‘Bir’iz, Kahramankazan Biz’iz”

3-001.jpg

SPORCULARA TAM DESTEK

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, sporcularla buluştu. Başkan Oğuz, Kahramankazan Belediyespor Kulübü'nün önde gelen ekiplerinden halter takımı ve kulüp başkanı Altuğ Yücelen Özcü ile bir araya geldi.

Kulüp başkanı ve sporcularla sohbet eden Başkan Oğuz, Kahramankazan'a yaşattıkları gurur dolayısıyla tüm sporcuları tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Samimi bir ortamın olduğu buluşmada Başkan Oğuz, ilçede spor yatırımlarının artarak devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.