Keçiören Belediyesi 300'e yakın Camiyi Ramazana hazırladı

Keçiören Belediyesi 300'e yakın Camiyi Ramazana hazırladı

Keçiören Belediyesi tarafından ilçede bulunan 300’e yakın camide Ramazan ayı sebebiyle detaylı temizlik çalışması yapıldı.

Keçiören Belediyesi vatandaşın daha temiz bir ortamda ibadet etmesini sağlamak için başlatılan çalışma kapsamında cami içinde ve dışında çalışmalar yürüttü. Camilerin bahçesi tazyikli su ile yıkanırken iç kısımlarda ise halılar süpürülerek gül suyu sıkıldı.

ara.jpg

DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI

Ramazan ayında özellikle teravih namazı saatlerinde yoğunluk yaşandığını ve bu kapsamda dezenfeksiyon çalışması da yürüttüklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Ramazan ayına özel detaylı temizlik çalışmalarıyla camilerimizin içini ve çevre temizliğini yaptık” dedi.

ara3-001.jpg

GÜL SUYU SIKILDI

Altınok, “Her bir camimizde aynı zamanda dezenfeksiyon çalışması yapıyoruz. Gül suyu sıktığımız camilerimizde vatandaşlarımız ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapabilecekler. Ramazan ayı boyunca da camilerimizde dezenfeksiyon çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Mübarek Ramazan devletimize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirsin” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.