Keçiören Belediyesi Hollandalı öğrencileri ağırladı

Keçiören Belediyesi Hollandalı öğrencileri ağırladı

Keçiören Belediyesi TEKNOMER, erasmus projesi kapsamında Hollandalı öğrencilerin ziyaretine ev sahipliği yaptı.

Erasmus Projesi Kapsamında 20-29 Mart 2023 tarihlerinde Türkiye’de bulunan öğrencilere gezi sırasında Ankara Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri de katıldı.

ara2-003.jpg

TÜRK KÜLTÜRÜ TANITILDI

Türk kültürünün tanıtıldığı gezide yer alan 20 Hollandalı ve 25 Türk öğrenci TEKNOMER’de bulunan ses kayıt stüdyosunda Türk ve Hollanda şarkıları ile karaoke yaptı. Buradaki greenboks stüdyosunda ise Türkiye’deki bazı illerin tanıtımı yapıldı. Türk ve Hollandalı öğrenciler arasında gerçekleşen e-spor turnuvası sonrasında tüm öğrencilere Estergon Kalesi’nde yemek ikram edildi.

ara-004.jpg

ESTERGON KALESİ’NDE YEMEK İKRAMI

Keçiören’i gezen Hollandalı öğrencilerle Estergon Kalesi’nde buluşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sevgili öğrenciler şehrimize hoş geldiniz. Öğrenci değişimi projelerine katkı sunmaya devam ediyoruz. Erasmus projesi kapsamında Keçiören’imize birçok ülkeden öğrenci geliyor. Onlara hem Türk kültürünü hem de belediyecilik anlayışımızı anlatıyoruz. Onlar da büyük bir memnuniyetle buradan ayrılıyor. Sizlerin de gezip gördüğünüz yerleri seveceğinizden eminiz. Keyifli bir gezi süreci geçirmenizi diliyorum” dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.