Keçiören Belediyesi’nde miniklerden yaşlılara sürpriz

Keçiören Belediyesi’nde miniklerden yaşlılara sürpriz

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında belediye bünyesinde hizmet veren Gönül Köşkü Huzurevi sakinleriyle buluştu.

Keçiören Belediyesi'nde yapılan programda Gül Kreş Adası öğrencilerinin sürpriz ziyareti ise yaşlıların yüzlerini güldürdü. Minik yürekler, kreşlerinde yaşlılar için hazırladıkları çiçekleri takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

arra.jpg

YAŞLILARIMIZ BU VATANIN CENNET PARÇASI

Yaşlılara hitaben konuşan Başkan Altınok, "Bugün yaşadığımız bu vatan cennet parçası haline geldiyse bunda ana ve babalarımızın ellerindeki nasırların, alınlarındaki kırışıklıkların ve gayretlerin büyük payı var. Burada birçok ana ve babamız var. Bu ülkeyi, bu cennet vatanı bizlere bırakan bütün yaşlılarımızı, büyüklerimizi saygıyla, hürmetle yâd ediyorum. Burada çalışmak her zaman bir ayrıcalıktır. Çünkü birçok ana ve babanın rızası, duası ve gönlü var. Bu kadar anne ve babamız olduğu için biz çok şanslıyız. Burası ana ve babalarımızın evi ve yurdudur. Burası devletimizindir, devletimizin sahibi de sizlersiniz" dedi. Altınok daha sonra huzurevi sakinlerine hediye takdim ederek her biriyle tek tek sohbet etti.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.