Keçiören Belediyesi’nden gazi ve şehit yakınlarına iftar

Keçiören Belediyesi’nden gazi ve şehit yakınlarına iftar

Keçiören Belediyesi tarafından 15 Temmuz Gazi ve Şehit yakınlarına iftar programı düzenlendi.

Keçiören Belediyesi tarafından 15 Temmuz Gazi ve Şehit yakınlarını bir araya getiren iftar programı Keçiören Belediyesi Huzur Evi bahçesinde düzenlendi. Programa Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan konuklar, Gürcistan Büyükelçisi, Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane ile İspanya Büyükelçiliği’nden Konuklar katıldı.

Sizler Bize Emanetsiniz

Programın açılış konuşmasını yapan Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut şehit ve gazi yakınları ile programa katılan konuklara teşekkür etti. İftar programının düzenlenmesine vesile olan Keçiören Belediyesi ve Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane’ye teşekkürlerini sunan Bulut, programa katılan vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutladı. Keçiören’in 903 bin nüfusuyla Türkiye’nin en büyük 2. İlçesi olduğunu belirten Bulut, nüfusun fazla olmasıyla orantılı olarak çok fazla şehit ve gazileri olduğunu belirterek bununla gurur duyduklarını ifade etti. Kaymakam Bulut, “Şehitlerimiz sizin oğullarınız, eşleriniz, çocuklarınız olabilir ancak şehit olduktan sonra tüm milletin ve hepimizin ortak hatırasıdır. Keza gazilerimiz de öyle. Sizler bize emanetsiniz. Biz bunun farkındayız. Devletimizin ve Keçiören’imizin imkânları ölçüsünde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizimle beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. Bulut programa katılan vatandaşların Kadir Gecesi’ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Ayrıca programa katılamayıp telgraf ileten Ankara Valisi Ercan Topaca, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a telgraflarından dolayı teşekkür edildi.


Emrah Özcan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.