Keçiörenliler Keçiören'i gezdi

Keçiörenliler Keçiören'i gezdi

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Keçiören tanıtım gezileri vatandaşın sosyalleşmesinin yanında yaşadığı yeri yakından tanımasına da aracılık ediyor.

AK Masaya başvuran vatandaşlar Keçiören'in sosyal ve kültürel tesislerini yakından gezerek kurslar, etkinlikler, sosyal aktivitelerle ilgili bilgi alma imkanı da buluyorlar. Türkiye'nin ilk eğitici akvaryumu Deniz Dünyasını, 15 Temmuz Şehitler Anıtını ve Keçiören'in ilk mesire alanı Kartaltepe Kent Ormanını da gezen vatandaşlar farklı ve alternatif bir gün geçiriyorlar.

keciorenli_ler_kecioren_i_gezdiler_kecioren.bel.tr_21765.jpg

 

Ayrıca doğaya dönüşüm projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi'ni de gezen vatandaşlar hem tema vadide tarihi ve doğal dokunun içinde keyifli bir gezinti yaparken hem de bol bol fotoğraf çekerek o anlarını ölümsüzleştiriyorlar. Son bir yıl içerisinde yaklaşık 900 vatandaşın Keçiören tanıtım gezilerine katıldığını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören artık modern, nitelikli yaşam alanları, sosyal ve kültürel etkinlikleri, donanımlı spor tesisleri, insanı doğaya yaklaştıran parkları, mesire alanları ile gözde bir şehir...

keciorenli_ler_kecioren_i_gezdiler_kecioren.bel.tr_21768.jpg

 

Gerek yaşam alanı gerekse yatırım alanı olarak tercih edilmesi ve konut satışlarında ilk sıralarda olması Keçiören'in çıtasını her geçen gün yükselttiğinin de adeta kanıtı...  Biz tüm çalışmalarımızı Keçiörenli'nin mutluluğu, güveni, huzuru için yapıyor, Keçiören'i sosyal, kültürel anlamda da renkli bir şehre dönüştürüyoruz." ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.