Kılıçdaroğlu’na 2. turu Şahan Gökbakar kazandıracak: Kafamda bir şeyler var

Kılıçdaroğlu’na 2. turu Şahan Gökbakar kazandıracak: Kafamda bir şeyler var

Seçimde büyük bir hezimet yaşayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2. turda umudu Recep İvedik filmleri ile ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu. Kılıçdaroğlu’na 2. turu Şahan Gökbakar kazandıracak: Kafamda bir şeyler var.

14 mayıs 2023 seçimlerinde büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Millet İttifakı ile Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2. tur için nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken, Recep İvedik filmleri ile ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan “Kafamda bir şeyler var” açıklaması geldi.

Cumhur İttifakı karşıtı paylaşımları ile bilinen Şahan Gökbakar, twitter hesabından yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarını değerlendirip, 2. turu Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu’nun nasıl kazanacağına kafa yordu!

KAFASINDA VARMIŞ BİR ŞEYLER

Liderler dahil muhalif yüzde 50’lik kesimin istekli ve umutlu şekilde her seçim motive olduğunu ama bundan daha fazla ne yapılması gerektiğini çözemediğini söyleyen Şahan Gökbakar, “Peki ben biliyor muyum? Bir tek bildiğim şey bu halkın heyecana, yeniliğe ve daha fazla çabaya ihtiyacı olduğu. Tamam da nasıl? Dur bakalım, kafamda var bir şeyler. Siz de düşünün, sonra konuşalım” dedi.

sahan-gokbakar.jpg

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.