Kilis'te 5 kişilik aile ölü bulundu! Kahreden detay

Kilis'te 5 kişilik aile ölü bulundu! Kahreden detay

Kilis'te meydana gelen korkunç olayda cani baba vahşet saçtı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Yusuf Kuvara, eşi ile 8, 6 ve 5 yaşlarındaki üç çocuğunu boğarak öldürdü. Kuvara'nın ölmeden önce çektiği video kahretti.

Kilis'te, eşi ile üç çocuğunu öldüren kişi intihar etti. Yusuf Kuvara, eşi ile 8, 6 ve 5 yaşlarındaki üç çocuğunu boğarak öldürdü. Kuvara'nın ölmeden önce çektiği video kahretti.

"YOKSULLUKTAN YORULDUM"

Feci olay dün Kilis'te meydana geldi. Kilis'te eşini ve 3 çocuğunu boğarak ve makas darbeleriyle öldüren Suriye uyruklu Yusuf Kuvara'nın intihar etmeden önce sosyal medya üzerinden bir video paylaştığı ortaya çıktı. Kuvara, paylaştığı videoda cinayetleri neden işlediğini anlattı. Kuvara videoda, "Karım beni severdi ve saygı duyardı, ben de onu seviyordum, bana ihanet falan yapmadı. Sadece yoksulluktan yoruldum, diğer akrabalarım gibi dilencilik yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Öte yandan, Kuvara ailesinin cenazeleri Mezarlık Camisi'nde Kilis Müftüsü Alettin Bozkurt tarafından bugün kıldırılan cenaze namazının ardından Kilis Asri Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.