Kına yakmak 8 bin TL’den başlıyor: İşte kına konağı fiyatları

Kına yakmak 8 bin TL’den başlıyor: İşte kına konağı fiyatları

Evlilik hazırlığındaki çiftler düğün öncesi son geleneği yerine getirmek istiyor. Kına yaktıktan sonra düğün gerçekleştirecek çiftler uygun kına konaklarını araştırıyor. İşte kına konağı fiyatları…

Çiftler bütçelerine uygun salon ve konaklara bakıyor. Evlilik hazırlığı yapan çiftler düğün öncesi son gelenek olan kına merasiminde yakınlarıyla mutluluklarını paylaşıp ellerine kına yakmak istiyor. Kına konaklarında fiyatlar 8 bin TL’den başlıyor.

arsiv.jpg

Kına geleneği genellikle düğünden bir gece önce gelinin babaevinde düzenlenen bir gelenek… Fakat hem eğlence hem de hüznün bir arada olduğu gelenek için çiftler kına konaklarını tercih edebiliyor. Kına konakları bu özel gün için bindallısından kına tepsisine her imkanı sunuyor. Genellikle gelinin baba evinde kalacağı son gece düzenlenen kına merasimi için İlksayfa gazetesi olarak kına konağı fiyatlarını derledik. Başkentte kına konağı fiyatları seçeneklere bağlı olarak değişirken en uygun fiyatlar 8 bin TL’den başlıyor. İşte kına konağı fiyatları…

arsiv2.jpg

KINA KONAKLARININ MERKEZİ ALTINDAĞ

Başkentte kına merasimi düzenlenecek yüzlerce mekan arasında binlerce kişi kapasiteli düğün salonlarının yerine kına konakları da çiftlerin tercihlerin arasında yer alıyor. Bu kına konakları özellikle Ankara Altındağ’da bulunuyor. Altındağ’daki kına konakları tarihi Ankara evlerinin bulunduğu Hamamönü ve çevresinde yer alıyor. Tarihi bir mekanda sade bir şekilde kına merasimi gerçekleştirmek isteyen çiftlerin tercihi olan Altındağ kına konaklarında geleneksel kına türküleri çalınmasıyla beraber kına eğlencelerinin tamamı yerine getiriliyor.

icmanset.jpg

Çiftler düğün öncesi son geleneği yerine getirirken streslerini atmalarının yanı sıra yakınlarıyla mutluluğunu ve hüznünü paylaşıyor. Kına konakları 150 ile 500 kişi arasında kapasitesiyle diğer birçok düğün salonuyla aynı seçenekleri sunuyor. Kına konaklarının fiyatları ise kişi sayısına ve birçok seçeneğe bağlı olarak değişiyor.

kinakonagi2.jpg

İŞTE KINA KONAĞI FİYATLARI

Düğün salonu fiyatlarını derlediğimiz haberimizden sonra çiftler için kına konakları fiyatlarını da araştırdık. Kına konakları çiftlere salonun açık ve kapalı gibi özellikleri dışında, Dj ve müzik grubu temini, video ve fotoğraf çekimi, organizasyon danışmanlığı, düğün pastası, damat fincanı, mum, bindallı veya kaftan kiralama ve satış, damat basması organizasyonu, damat kına örtüsü tel kırma, davul şov, gelin kına örtüsü seti, gül suyu ve lokum ikramı, hint kınası, kına mumu, kına müziği, kına tepsisi, nedime tefi ve bendiri, oryantal veya zenne şov imkanı sunuyor. Kına konaklarında yemekli ve kokteyli organizasyon seçenekleriyle haftaiçi ve haftasonu olması gibi seçeneklerde yer alıyor.

Bazı konakların özelliklerine bağlı olarak yemek ikramı da bulunması fiyatlarda değişiklik yaratıyor. Kişi sayısı ve yemek ikramıyla beraber, kişi başı 70 TL’den başlayan fiyatlar 100-120 TL’ye ulaşabiliyor. Altındağ’da kına merasimi gerçekleştirecek çiftlere bu seçeneklere bağlı olarak 8 ile 25 bin TL arasında değişen fiyatlar veriliyor. Bu seçeneklere ek olarak kişi sayısına bağlı olarak da fiyatlar değişiyor. 150 kişi kapasiteli bir kına konağında gerçekleşen kına için her şey dahil 14 bin TL fiyat verilirken 400 kişi kapasiteli bir konakta 25 bin TL’ye kadar ulaşan fiyatlar veriliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.