Kırıkkale’de okullar yarın tatil mi? Kırıkkale Valiliği’nden açıklama geldi

Kırıkkale’de okullar yarın tatil mi? Kırıkkale Valiliği’nden açıklama geldi

Ankara'nın ardından çevre illerden de tatik haberleri gelmeye başladı. Peki Kırıkkale’de okullar yarın tatil mi? Kırıkkale Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı.

İç Anadolu bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle pek çok ilde okullar başlamadan tatil edildi. Peki Kırıkkale’de okullar yarın tatil mi? Kırıkkale Valiliği’nden açıklama geldi.

Ankara’da okullar, 15 tatilin ardından açılacağı tarih olan 6 Şubat’ta hava koşulları nedeniyle tatil edildi. Kar tatillerine bir il daha katıldı. Kırıkkale’de okullar yarın tatil mi? Kırıkkale Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kar yağışının ardından buzlanmanın yaşandığı Ankara’dan sonra çevre illerden Kırıkkale’de de okullar yarın için tatil edildi.

YARIN OKULLAR TATİL

Kırıkkale'de beklenen kar yağışı nedeniyle okulların yarın (6 Şubat) tatil edildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre il genelinde gece saatlerinde başlaması beklenen kar yağışının aralıklı devam edeceği, yarından itibaren gece saatlerine kadar yoğunlaşacağının değerlendirildiği ifade edildi.

Kırıkkale Valiliği yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Hava koşulları sebebiyle meydana gelebilecek don olayları, ulaşımda aksamalar ve olumsuzlukları önlemek amacıyla il merkezi ve tüm ilçelerde temel eğitim, orta öğretim ve yaygın eğitim kurumlarında valiliğimiz kararıyla 6 Şubat tarihinde bir gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum