Kırmızı ışıkta geçti; kazaya sebep oldu

Kırmızı ışıkta geçti; kazaya sebep oldu

İstanbul Ataşehir’de iddiaya göre kırmızı ışık ihlali yapan otomobil sürücüsü, önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarparak durabildi. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.

Kaza 12.30 sıralarında Ataşehir Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre otomobil sürücüsü Yılmaz Orhan kırmızı ışık ihlali yapınca önce bir otomobile daha sonra caddedeki aydınlatma direğine çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.

Otomobilde bulunan 3 kişi kazayı yara almadan atlattı. Kazada otomobili zarar gören sürücü ise, “Arkadaş kırmızı ışıkta geçti, yeşil yandıktan 2 saniye sonra kalkmama rağmen. O kadar hızlı geliyordu ki duramadı. Benim aracıma çarparak 150 metre ileride durabildi ancak. Direğe çarptı. Direk de aracın ortasına kadar girmiş, o kadar hızlıydı. Arkadaş yaralı hastaneye kaldırdılar onu" diye konuştu. Polisin kaza ile ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.