Kıyasıya mücadele sonuçlandı: Şampiyonlar Şampiyonu Manchester City

Kıyasıya mücadele sonuçlandı: Şampiyonlar Şampiyonu Manchester City

Şampiyonlar Ligi Finali'nde İtalya'nın Inter ekibi ile İngiltere'nin Manchester City takımı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin kazananı ikinci yarıda bulduğu golle Manchester City oldu.

Şampiyonlar Ligi Finali'nde Manchester City ile Inter, İstanbul'da karşılaştı. Kıyasıya mücadelede ilk yarı golsüz sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında mücadele devam ederken dakika 68'de Manchester City Rodri'nin golüyle 1-0 öne geçti. Heyecanın her an dorukta olduğu karşılaşmayı bu golle Manchester City kazandı. Kupaya adını yazdıran Manchester City Şampiyonlar Şampiyonu oldu.

11.jpg

KARŞILAŞMANIN OYUNCUSU RODRI

Manchester City ile Inter arasında gerçekleşen UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde karşılaşmanın oyuncusu İngiliz ekibinden Rodri oldu. İspanyol oyuncu, mücadelenin 68'inci dakikasında attığı golle takımının adını kupaya yazdıran isim oldu.

KEVİN DE BRUYNE SAKATLANDI

Manchester City ile Inter'in Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde İngiliz ekibinin yıldız oyuncusu Kevin De Bruyne sakatlanarak sahada çıktı. 30'uncu dakikada kendisini orta alanda yere bırakan Belçikalı oyuncuya ilk müdahale saha içinde yapıldı. Bir süre devam etmeyi deneyen De Bruyne, 36'ncı dakikada kenara işaret yaparak değiştirilmesini istedi. Belçikalı oyuncunun yerine oyuna Phil Foden devam etti.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.