Kızılay’a 1 saat mesafedeki doğal hazine: Ankaralı vatandaş Çamlıdere Uluçdağı’na akın ediyor

Kızılay’a 1 saat mesafedeki doğal hazine: Ankaralı vatandaş Çamlıdere Uluçdağı’na akın ediyor

Kızılay Meydanı’na arabayla 1 saat 10 dakika mesafedeki Çamlıdere Uluçdağı Adem Ceylan Parkı olağanüstü doğası, büyüleyici manzarası ve huzurlu atmosferiyle Ankaralıları cezbediyor.

Kızılay Meydanı’na arabayla 1 saat 10 dakika mesafedeki Çamlıdere Uluçdağı Adem Ceylan Parkı olağanüstü doğası, büyüleyici manzarası ve huzurlu atmosferiyle Ankaralıları cezbediyor.

Çamlıdere Yaylası Gölpark Âdem Ceylan Parkı olağanüstü doğası, büyüleyici manzarası ve eşsiz gölüyle ziyaretçilerini bekliyor. Park içindeki Gölpark Tesisleri’nin deneyimli ekibi ve üstün kaliteli hizmeti dikkat çekerken düğün, nişan ve toplu yemek organizasyonları için pek çok Ankaralı burayı tercih ediyor. Parkın içinde bulunan otel yaz aylarında boş kalmıyor. Doğal güzellikler, görsel açıdan etkileyici bir manzara ve huzurlu atmosferiyle Adem Ceylan Parkı Ankara’nın gizli hazinelerinden.

ar.jpg

DOĞA İLE İÇ İÇE KAHVALTI KEYFİ

Ankara’da doğa ile iç içe bir hafta sonu kahvaltısı yapmak isteyen vatandaşların yeni adresi Çamlıdere Adem Ceylan Parkı. Park içindeki eşsiz atmosfer, sık ormanlık alan ile göl suyunun birleşmesiyle zirveye ulaşıyor. Mekanın içindeki kaliteli hizmet ise tüm bu güzelliklerin cabası. Burada dağların arasında gölün hemen yanında harika bir gün geçirebilirsiniz. Parkın işletmecileri hafta sonu kahvaltıları için önceden rezervasyon yapılmasını öneriyor.

ara3.jpg

OLTA BALIKÇILIĞI VE SEMAVER KEYFİ BİR ARADA

Uluçdağı Adem Ceylan Parkı’nda 70 dönüm arazi üzerinde bulunan göl manzarasında Çamlıdere'ye has yöresel lezzetleri tadabilirsiniz. Çamlıdere Gölpark Tesisleri ailenizle ve gruplarla ziyaret edebileceğiniz nezih bir ortam sunuyor. Göl içerisinde bulunan 3 çeşit balık türü ile amatör olta balıkçılığını gönlünüzce yaşarken göl manzarasında nargile ve semaverde çay keyfini yaşayabilirsiniz.

basliksiz-1.jpg

BUNGALOV EV ARAYANLAR BURAYA

Park içindeki bir kısım yalnızca bungalov ev sahiplerine ayrılmış durumda. Bungalov evlerin yer aldığı gölün kuzey kısmına dışarıdan piknik ziyaretçisi alınmıyor. Türkiye’de ve dünyada Bungalov evlere son zamanlarda güçlü bir talep görülüyor. Uluçdağı Adem Ceylan Parkı içerisindeki bungalov ev sitesi yatırımcılar için iyi bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

ara2.jpg

1000 KİŞİLİK MODERN DÜĞÜN SALONU

Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can’ın talimatlarıyla 2021 yılında Çamlıdere Yaylası Adem Ceylan Parkı içerisinde bulunan bina düğün salonuna dönüştürüldü. Projenin tamamlanmasıyla toplamda 1000 kişi kapasiteli bir düğün salonu ortaya çıktı. İç mekân dekorasyonu dikkat çeken salonda oldukça konforlu ve lüks bir hizmet sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum