Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı diziden ayrılıyor! Yerine öyle bir oyuncu geçti ki...

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı diziden ayrılıyor! Yerine öyle bir oyuncu geçti ki...

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde büyük bir değişikliğe gidildi. Abdullah karakterine can veren Settar Tanrıöğen diziden ayrıldı ve yerine başka bir oyuncunun geçeceği açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirmişti. Bunun üzerine ünlü oyuncu sağlık sorunları sebebiyle fenomen diziden ayrılmak zorunda kaldı.

Kızılcık Şerbeti'nin konuya ilişkin resmi hesabından yaptığı açıklamada şunlar yer aldı:

"Kamuoyunun Dikkatine,

Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir. Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız. Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. Bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır..."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum