“Kızıma hakkımı helal etmiyorum” notu yürek burktu

“Kızıma hakkımı helal etmiyorum” notu yürek burktu

Bir baba, haciz işlemi başlatan kızına sitemini aracının camına astığı notla duyurdu. O anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Aile içi bir dram, bu kez bir aracın camına bırakılan notla gündeme geldi. Kızının, kendisine ait araca haciz işlemi başlattığını iddia eden bir baba, yılların emeğini simgeleyen otomobilini kızının evinin önüne park ederek, camına bıraktığı yazıyla duygularını paylaştı.

55 YILLIK EMEK, TEK BİR NOTLA BİTTİ

İddiaya göre; adı açıklanmayan baba, geçimini sağladığı ve 55 yıl emek verdiğini söylediği aracına, öz kızı tarafından haciz koydurulduğunu öğrendi. Bu gelişmenin ardından aracını, kızının evinin önüne park etti ve camına şu cümleleri yazdı:

“55 yıl emek verdiğim arabamı kızımın evinin önüne park ediyorum. Ömrüm boyunca kızıma son sözüm budur. Kızıma hakkımı helal etmiyorum.”

SOSYAL MEDYADA OLAY YARATTI

Otomobilin camındaki not, çevredekiler tarafından görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede binlerce kişiye ulaşan paylaşım, kullanıcıları ikiye böldü. Bazıları babanın haklı sitemine destek verirken, bazıları olayın sadece bir tarafının duyulduğunu ve yargıya varmak için erken olduğunu belirtti.

OLAYIN ARKA PLANI HENÜZ BİLİNMİYOR

Söz konusu olayın detayları henüz netleşmezken, aile içi meselelerin kamuoyuna yansıma biçimi de yeniden tartışma konusu oldu. Babasının bu duygusal çıkışı, toplumsal hafızada uzun süre konuşulacağa benziyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.