Kızını görmek istedi, kendini yakmakla tehdit etti

Kızını görmek istedi, kendini yakmakla tehdit etti

Manisa’da bugün yaşanan bir olayda ilginç görüntüler yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koruması altındaki kızını görmek isteyen bir kadın, elinde getirdiği benzinle kendini yakacağını söyledi. Görevliler kadını telkin etmeye çalıştı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Manisa İl Müdürlüğü koruması altındaki kızını görmek isteyen S.Ç., elindeki benzin bidonuyla kendini yakmakla tehdit etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, kadını ikna çabaları sonrası etkisiz hale getirerek ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü.

Edinilen bilgiye göre, S.Ç., kızını görmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Manisa İl Müdürlüğü'ne gitti. Kızıyla görüşme talebinin kabul edilmemesi üzerine sinirlenen S.Ç., eline benzin bidonu ve çakmak alarak kendini yakmakla tehdit etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kadını ikna etmek için uzun süre uğraştı. Ancak S.Ç., ikna çabalarına rağmen kendini yakmakla tehdit etmeye devam etti. Adım adım kadını takip eden ekipler, buldukları boşluğu fırsat bilerek kadını yakaladı. Elindeki benzin bidonu ve çakmağı alan ekipler, S.Ç.'ye su ikram ederek sakinleştirmeye çalıştı. Kadının sakinleşmesi sonrası ekipler, ifadesi alınmak üzere S.Ç.'yi emniyete götürdü.

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.